top of page

Tessalniettemin roept op: 'Geef jezelf bloot!'

Lees je wel vaker over postPLUS, dan zal het je niet ontgaan zijn. Ik hou van persoonlijk, van dichtbij, van contact (lichamelijk of elke andere vorm), van zeggen wat je voelt en van vertellen wat je denkt.


Niet altijd even makkelijk

Dat is niet voor iedereen even makkelijk. En dus ook niet voor mij, terwijl ik het toch zo belangrijk vind. Ik vertelde al eerder over het hoe en waarom van postPLUS. En dat ik mij soms verbaas over het feit dat social media veel te persoonlijke berichten bevat, terwijl social media helemaal niet zo persoonlijk is. No offense, maar meer dan de helft van mijn Facebook-vrienden zie ik nooit in levende lijve. Maar dat hoeft ook niet, want je kunt nu eenmaal niet iedereen dichtbij houden, maar zo toch een beetje meeleven met vakanties, uitstapjes, festivals of lekker eten.


Gewoon even doen... Wees sexy!

Maar voor diegenen die er écht toe doen, die je lief hebt in dit leven. Vertel het! Be bold and be brave. Een kaartje is het ultieme middel om eerlijk te zijn over wat je voelt of om over iets moeilijks na te denken en te verwoorden. Je hoeft niet heel direct te reageren, zoals in een gesprek, maar je kunt overdenken welke woorden het beste omschrijven wat jij wilt zeggen. Dus geef jezelf bloot! Dat is pas echt sexy.


En als je dat wilt doen met postPLUS, er is er vast wel een die past bij wat jij wilt zeggen... Nu ook verkrijgbaar: favorites box :-)Comments


bottom of page